Wat bieden wij jou?

NIVEA, Eucerin, Labello of Hansaplast − door jouw inzet ontwikkel je met ons deze wereldwijd bekende merken. Met je expertise draag je bij aan het succes van Beiersdorf. We bieden je een vriendelijke en moderne werkplek. Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken of deeltijdwerken maken het voor jou gemakkelijker om privé en carrière te combineren.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Beiersdorf wachten mooie ontwikkelingsmogelijkheden op je. Ontwikkel jezelf in je rol of maak een cross-functionele stap. Wereldwijd heeft Beiersdorf 150 dochterondernemingen, een internationale stap zit er dus ook in als je dat zoekt.

De zogenaamde people planning is iets waar Beiersdorf Nederland voor staat. Ons Management Team bespreekt regelmatig de ontwikkelwensen en het potentieel van alle medewerkers, alsook opkomende vacatures en wie er het beste bij zou passen. Zo zijn alle medewerkers steeds in de aandacht en vergeten we niemand in zijn ontwikkeling te ondersteunen.

Open dialoog

Bij Beiersdorf Nederland zijn we graag open in gesprek met elkaar. Er heerst geen onnodige hiërarchie, we zijn in dit opzicht een typisch Nederlands bedrijf. We zien bijvoorbeeld dat met 100 medewerkers de carrière mogelijkheden soms eindig zijn en gaan dan graag met je in dialoog over wat je kunt doen en wat bij je past binnen Beiersdorf. We vinden het belangrijk om écht naar jou te kijken en om je niet in een hokje te stoppen.

Thuiswerken en deeltijdwerk

Met “zorg” als één van onze kernwaarden werken wij bij Beiersdorf hybride. Wij hebben een gloednieuw, modern kantoor in de Oval Tower naast de Amsterdam Arena, waar we elkaar graag opzoeken. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken en échte verbinding en dat dit het beste gaat als je elkaar ziet. De hoofdzakelijke werkplek is daarom in beginsel de kantoorlocatie. Wij zien ook dat bepaalde concentratie zaken soms zelfs beter lukken vanuit huis. Richtlijn bij een voltijds dienstverband is daarom een minimale verhouding van 3 dagen werken op kantoor en 2 dagen werken vanuit huis of elders.

Wil je minder werken? In overleg met je manager kun je bij Beiersdorf vrijwel iedere rol in deeltijd uitvoeren.

Vakantie

Werk je in voltijd, dan wachten er 27 vakantiedagen op je. Je hebt ook een jaarlijks flexbudget dat je kunt inzetten voor extra vakantiedagen.

Your health is Your wealth

Bij Beiersdorf Nederland lopen we voorop wat betreft preventief verzuim management. We weten hoe belangrijk je gezondheid is voor een prettig en vervuld leven, en dat gunnen we onze medewerkers. Zo bieden wij bijvoorbeeld een CARE-ruimte om te mediteren, regelmatig de mogelijkheid tot een stoelmassage, en indien nodig ondersteuning door coaching om ervoor te zorgen dat jij je lichamelijk en mentaal gezond en fit voelt. Vanaf ca. begin 2024 opent ook een gym in de Oval Tower waar jij gebruik van kunt maken.

Betaling

Er wachten 13 maandsalarissen en vakantiegeld op je, en een bonus indien de Nederlandse bedrijfs- en je individuele doelstellingen bereikt worden. Jij bent aangesloten bij ons bedrijfspensioen. Verder profiteer je van een collectiviteitskorting bij onze zorgverzekeraar en is er een fietsplan.

Krijg je een kindje? Als moeder is jouw zwangerschaps- en bevallingsverlof minimaal 16 weken voor 100% doorbetaald. Als partner heb je maximaal 6 weken geboorteverlof dat voor 100% wordt doorbetaald omdat Beiersdorf de UWV-vergoeding voor het aanvullend geboorteverlof aanvult.

KOFFIE EN LUNCH

Op kantoor hebben wij lekkere koffie en thee. En voor je 4-urtje staan er dagelijks vers fruit en koekjes voor je klaar. Lunchen doen we bij Beiersdorf Nederland het liefste samen. Je kunt gezellig met je collega’s plaats nemen aan de tafels in onze eigen open keuken, ons “Social Heart”. Lunch je liever in het restaurant van de Oval Tower, dan ontvang je bedrijfskorting.

Gratis producten

Ieder jaar heb je een budget van €200 beschikbaar welke je kunt besteden aan je favoriete NIVEA, Eucerin, Labello of Hansaplast producten. Verder staat er bij launches regelmatig een test product op je bureau, een cadeautje van het marketing team.

Personeelsvereniging en feesten

Ieder jaar vieren we de marketing presentaties met een goed feest. Ook kun je je aanmelden bij de personeelsvereniging. Naast de wekelijkse borrel aan het einde van de werkdag organiseert de personeelsvereniging bijvoorbeeld een boottocht, pubquiz of barbecue. Bij Beiersdorf geven we graag terug aan de maatschappij. Met onze “CARE BEYOND SKIN-dagen” bieden wij iedere medewerker 2 dagen per jaar om vrijwilligerswerk te doen, onder werktijd.