De NIVEA familieVertrouwd, geliefd en immer betrouwbaar - Al meer dan 100 jaar lang

De introductie van NIVEA Crème in 1911 was een ware revolutie in de huidverzorging; het was de eerste stabiele crème op olie- en waterbasis ter wereld. Ook al is de NIVEA familie sindsdien aanzienlijk gegroeid, we zijn er niet minder innovatief op geworden. Lees hier meer over ons huidige productaanbod.

NIVEA Gezichtsverzorging

NIVEA Gezichtsverzorging

Je gezicht vereist speciale zorg. NIVEA gelooft in samenwerken met de natuurlijke biologie van de huid om zo op natuurlijke wijze je mooiste zelf te zijn. We bieden daarom de juiste producten voor alle huidtypes en leeftijden.

Meer informatie

NIVEA Lichaamsverzorging

NIVEA Lichaamsverzorging

Toen Beiersdorf in 1963 haar vooruitstrevende NIVEA milk introduceerde, de eerste 'vloeibare crème' ooit, stichtte zij een geheel nieuwe dimensie van de huidverzorging. Vandaag de dag bestaat er een uitgebreid assortiment NIVEA lichaamsverzorgingsproducten, van een rijke, voedende bodymilk tot een snel absorbeerbare lotion en van verstevigende oliën tot innovatieve lotions voor gebruik onder de douche.

Meer informatie

NIVEA Deodorant

NIVEA Deodorant

NIVEA introduceerde haar eerste deodorants in 1991 en voegde daarmee een nieuwe dimensie toe aan de wereld van deodorant: zachtheid en verzorging. Vandaag de dag vervullen de deodorants van NIVEA allerlei verschillende behoeftes van consumenten over de hele wereld en bieden ze immer superieure bescherming gecombineerd met de vertrouwde verzorging van NIVEA.

Meer informatie

NIVEA Zonbescherming

NIVEA Zonbescherming

Vandaag de dag is zonbescherming belangrijker dan ooit. Ook hier hebben de verschillende huidtypes hun eigen specifieke behoeftes. NIVEA Zonbescherming biedt de meest verzorgende zonbescherming voor jou en je naasten.

Meer informatie

NIVEA MEN

NIVEA MEN

Wij weten wat mannen willen: effectieve en verzorgende producten die werken. NIVEA MEN biedt alles wat actieve mannen nodig hebben om lekker in hun vel te zitten en er verzorgd uit te zien.

Meer informatie