La PrairieLuxueuze huidverzorging die beschermt tegen de tekenen van ouderdom

Het erfgoed van tijdloze schoonheid

La Prairie verricht al bijna vier decennia onderzoek naar huidveroudering. De resulterende producten leggen de lat voor innovatie, luxe en effectiviteit continu hoger. Het exclusieve, gepatenteerde Cellular Complex voorkomt effectief de zichtbare tekenen van huidveroudering. Klik hier om naar de website te gaan.

Wetenschap in de naam van schoonheid

Wetenschap in de naam van schoonheid

Het is onmogelijk om het huidverouderingsproces een volledige halt toe te roepen, maar het proces kan wel worden vertraagd zodat de huid langer jong blijft. Daarom doen de experts van La Prairie al bijna vier decennia onderzoek naar huidveroudering. Onze luxueuze huidverzorgingsprojecten zijn enkele van de meest populaire producten in het premium segment.

Meer informatie

De Platinum Rare Collectie

Platinum is één van de zeldzaamste grondstoffen ter wereld, maar het is ook een fontein van de eeuwige jeugd. Deze collectie geeft jou de kans om je huid, je meest waardevolle troef, te verwennen door de tekenen van veroudering tegen te gaan.

De Skin Caviar Collectie

Kaviaar is meer dan enkel een delicatesse. De unieke proteïnen die kaviaar bevat, leggen je huid in de watten en maken hem zijdezacht en glad.

De White Caviar Collectie

Een zuivere, stevige, stralende huid was zelfs in de Oudheid al een teken van elegantie en edelheid. Belichaam dit tijdloze schoonheidsideaal met de gouden kaviaarextracten, vloeibare kristallen en parelmoeren glans van deze huidverzorgingscollectie.

De Radiance Collectie

Niet alles is goud wat er blinkt - in dit geval is het jouw stralende, levendige huid.

De Anti-Aging Collectie

Hoe vertraag je het verouderingsproces? En hoe kun je voorkomen dat rimpels überhaupt de kop opsteken? Bijna 40 jaar geleden wijdden we onszelf aan deze kwesties.

De Cellular Swiss Ice Crystal Collectie

Draai de tijd terug met de natuurlijke kristallen van permanent ijs, voor een huid die er frisser, jonger en zichtbaar veerkrachtiger uitziet.