Eucerin in de spotlightsEen gezonde huid is een mooie huid

Eucerin – Medische huidverzorging

Toen onze medicinale zalfbasis, Eucerin, meer dan 100 jaar geleden werd ontdekt, was dit het begin van een kleine revolutie en legde het de basis voor het toekomstige succes van Beiersdorf. Vandaag de dag voeren wij een breed assortiment aan zeer effectieve huidverzorgingsproducten onder de merknaam Eucerin. Onze dermocosmetische producten zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en zorgen voor een gezonde, stralende huid. Dermatologen en drogisten overal ter wereld weten dit en bevelen daarom Eucerin aan. Klik hier om naar de Eucerin website te gaan.

Medische expertise

Medische expertise

Een gezonde, stralende huid is niet alleen onze specialiteit, maar ook onze passie. Daarom zijn we altijd bezig met onderzoek om nog betere, nog effectievere huidverzorgingsproducten te ontwikkelen.

Een gezonde huid met pH5

De producten in onze pH5-reeks combineren uitzonderlijke bescherming en effectief herstel met een zeer huidvriendelijke samenstelling.

Een gelijkmatige teint

Eucerin Anti-Pigment vermindert geleidelijk hyperpigmentatie in de huid na slechts vier weken regelmatig gebruik.

Innovatieve verzorging voor de verouderende huid

De revolutionaire Hyaluron-Fillers van Eucerin verminderen de aanblik van zelfs diepe rimpels. Geen wonder dat dit één van de bestverkochte antihuidverouderingsproducten in de markt is!

De juiste verzorging op het juiste moment

De huidverzorgingsexperts van Eucerin hebben tien jaar lang intensief onderzoek gedaan. Het resultaat is onze effectieve huidverzorgingslijn voor atopische dermatitis: AtopiControl.

Bescherming tegen de zon voor de gevoelige huid

Zelfs de gevoelige huid moet optimaal worden beschermd tegen de zon. Daarom hebben wij deze reeks innovatieve producten die écht werken ontwikkeld.

Verzorging voor de acnegevoelige huid

Er zijn vier mogelijke oorzaken van een onzuivere huid, en de Eucerin DermoPURE productlijn pakt alle vier deze oorzaken aan met zijn speciale combinatie van actieve ingrediënten.

Intensieve voeding (voor de droge huid)

Onze Urea lijn bevat ureum en lactaat, twee van de natuurlijke voedende factoren van de huid, voor een merkbaar zachtere, gladdere huid.

Kalmerende huidverzorging

Onze UltraSENSITIVE en AntiREDNESS lijnen kalmeren de huid en zorgen onmiddellijk voor een fijn gevoel dat lang blijft.

Natuurlijke verzorging voor gezond haar

Onze shampoos en intensieve tonics herstellen de natuurlijke balans van de hoofdhuid en verzorgen het haar van wortel...