Continue ontwikkeling

Wij bij Beiersdorf zijn toegewijd aan de groei van onze medewerkers op de lange termijn; het overgrote deel van ons hoger management wordt binnen het bedrijf ontwikkeld. Wij nemen mensen aan die ervan houden om uitgedaagd te worden, en daarom stellen we ambitieuze functie- en gedragsdoelstellingen en geven we individuen van vroeg af aan veel verantwoordelijkheid. We bieden functie- en cultuurgerichte inwerkingstrajecten, buddyprogramma's en mentoren, opbouwende feedback en doorlopende trainingsprogramma's waarmee onze medewerkers hun vaardigheden kunnen uitbreiden en geleidelijk zelfverzekerder kunnen worden. Wij belonen mensen graag voor hun prestaties en bieden on-the-job ontwikkeling en individuele loopbaanprogramma's voor degenen die resultaten leveren. Waar nodig verhelpen wij vaardigheidskloven en dragen we bij aan individuele ontwikkelingsgebieden met behulp van formele en informele training, mentoren en coaches. Onze bedrijfscultuur is collaboratief; wij werken als één enkel team om onze doelstellingen te bereiken, maar bieden ook genoeg mogelijkheden voor individuen om ergens hun stempel op te drukken en hun carrière te ontwikkelen, op nationaal en internationaal vlak.

Ons relatief kleine bedrijf kent nauwelijks hiërarchie. Ik kan bouwen op mijn eigen ervaring en kennis, in plaats van simpelweg instructies op te volgen. Ik vind Beiersdorf een unieke werkgever met geweldige merken en veel fantastische mensen.

Ramble Wu - Reg. IIM & Technology & QA Director

Toewijding op de lange termijn

Wij zijn toegewijd aan de groei van onze medewerkers op de lange termijn; één van onze doelstellingen is om minstens 90% van onze topbestuurders en minstens 75% van onze senior managers intern te ontwikkelen. Wij helpen ambitieuze mensen met het herkennen van hun sterke punten en geven hun de steun die ze nodig hebben om hun ideale loopbaan binnen het bedrijf te realiseren. Ook belonen wij mensen graag voor hun prestaties en bieden we on-the-job ontwikkeling en individuele loopbaanprogramma's voor degenen die resultaten leveren. Waar nodig verhelpen wij vaardigheidskloven en dragen we bij aan individuele ontwikkelingsgebieden met behulp van formele en informele training, mentoren en coaches. We moedigen onze mensen actief aan om zich te blijven ontwikkelen en bespreken de mogelijke vervolgstappen in hun carrière op een open, eerlijke wijze.