Wat bieden wij jou?

NIVEA, Eucerin of Hansaplast, door jouw inzet ontwikkel je met ons deze wereldwijd bekende merken. Je draagt door je expertise bij aan het succes van Beiersdorf. We bieden je een vriendelijke en moderne werkplek. Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken of deeltijd te werken maken het voor jou gemakkelijker privé en carrière te combineren.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Beiersdorf wachten mooie ontwikkelingsmogelijkheden op je. Ontwikkel jezelf op je rol in Nederland, of maak een cross-functionele stap. Wereldwijd heeft Beiersdorf 150 dochterondernemingen, een internationale stap zit er dus ook in als je dat zoekt.

De zogenaamde people planning is iets waar Beiersdorf Nederland voor staat, we kijken met het Management Team minstens één keer per 3 maanden naar alle medewerkers en de opkomende vacatures en wie er het beste bij deze rol zou passen. Zo zijn alle medewerkers steeds in de aandacht en vergeten we niemand in zijn ontwikkeling te ondersteunen.

Open dialoog

Bij Beiersdorf Nederland zijn we graag open in gesprek met elkaar. Er heerst geen onnodige hiërarchie, en we zijn in dit opzicht een typisch Nederlands bedrijf. We zien bijvoorbeeld dat met 100 medewerkers de carrière mogelijkheden soms eindig zijn, en gaan dan graag met je in dialoog over wat je kunt doen en wat bij je past, binnen of buiten Beiersdorf. We vinden het belangrijk om écht naar jou te kijken, en om je niet in een hokje te stoppen.

Thuiswerken en deeltijdwerk

Het principe thuiswerken hoort bij Beiersdorf tot de gebruikelijke manier van werken. In overleg met je manager kun je bepaalde concentratie zaken prima vanuit huis doen, en we zien dat het soms zelfs beter is. Bij Beiersdorf is het echter onze strategie om het op kantoor zo leuk mogelijk te maken, zodat je het liefst naar kantoor komt. We geloven in de kracht van samenwerken en échte verbinding en dat dit het beste gaat als je elkaar ziet.

Wil je minder werken? In overleg met je manager kun je bij Beiersdorf vrijwel iedere rol in deeltijd uitvoeren. 

Vakantie en sabbatical

Er wachten 27 vakantiedagen en, afhankelijk van je contract, 11 of 7 flexdagen op je. Hierdoor zit je eigenlijk nooit met een tekort aan vakantiedagen.

Na 5 jaar is het mogelijk in overleg met je manager een sabbatical te doen, dit, omdat wij geloven dat de talenten die wij zoeken een brede interesse hebben, welke zich ook buiten de grenzen van Beiersdorf kan afspelen. Wij geloven in het ontwikkelen van die interesses en steunen je dan ook in het nastreven ervan.

Your health is Your wealth

Bij Beiersdorf Nederland lopen we voorop wat betreft verzuim management, we weten hoe belangrijk je gezondheid is voor een prettig en vervuld leven en dat gunnen we onze medewerkers. Zo bieden wij bijvoorbeeld een coaching programma, een meditatieruimte, massages en nog meer aan om ervoor te zorgen dat jij je lichamelijk en mentaal gezond en fit voelt.

Betaling

Er wachten 13 maandsalarissen, vakantiegeld en een bonus bij het bereiken van de Nederlandse bedrijfs- en je individuele doelstellingen op je. Verder profiteer je van een collectiviteitskorting bij onze zorgverzekeraar, is er een fietsplan, en krijg je een kindje? Als vrouw krijg je dan 16 weken 100% doorbetaald en als man krijg je 5 weken 100% doorbetaald.

Lunch

Lunchen doen we bij Beiersdorf Nederland het liefste samen. Tussen 12.00 en 13.00 uur staat er een gezonde lunch voor je klaar in de pantry, bestaande uit boterhammen met diverse belegsoorten, salade, vers fruit en als we wat te vieren hebben staan er kroketten. Verder staat er iedere dag ontbijtkoek bij de koffie automaten, en om 16.00u staat er een gezond én ongezond 4-uurtje voor je klaar. Voor dit alles kun je kiezen voor € 2,45 per gewerkte dag.

Gratis producten

Ieder jaar heb je een budget van €200 beschikbaar welke je kunt besteden aan je favoriete NIVEA, Eucerin of Hansaplast producten. Verder staat er bij launches regelmatig een test product op je bureau, cadeautje van het marketing team.

Personeelsvereniging en feesten

Ieder jaar vieren we de marketing presentaties én de jaarvergadering met een goed feest. Om nog maar niet te spreken van de borrels tussendoor.

Bij Beiersdorf Nederland kun je je aanmelden bij de personeelsvereniging. Bijna 90% van de medewerkers zit hierbij. De PV organiseert vrijwel maandelijks iets leuks, populair zijn de vrijdagmiddag borrels, maar bijvoorbeeld ook de barbecue, de bootborrel en de pub-quiz.