Finance & IT

Onze afdeling Finance & IT vormt de stuwende kracht achter Beiersdorf. Het verbindt de externe cijfers van het bedrijf met onze interne doelstelling en lokale toepassingen. Dankzij deze afdeling kunnen onze zakelijke partners bovendien de juiste maatregelen treffen en accurate beslissingen nemen, aspecten die voor ons van groot belang zijn. Door het succes van het bedrijf transparant en meetbaar te maken, garanderen we onze belanghebbenden en het publiek dat we de regels volledig naleven en dat onze informatie betrouwbaar is.

Ons verleden wordt gekenmerkt door grote verbeteringen in onze processen en technologieën. We willen die ontwikkeling verder doorzetten door onze hulpmiddelen en technieken te blijven vernieuwen met het oog op de ondersteuning van onze organisatie in een steeds complexere globale wereld.

We hebben dankzij ons actieve financiële netwerk een groot aantal talentvolle mensen van over de hele wereld in dienst kunnen nemen. Dit netwerk zorgt er tevens voor dat werknemers van de afdeling Finance & IT op internationaal en functieoverschrijdend niveau samenwerken met diverse mensen uit verschillende culturen en loopbaantrajecten. Een carrière bij de afdeling Finance & IT biedt kans op een goede 'training on the job' en de gelegenheid om samen met Beiersdorf te groeien en in ontwikkeling te blijven.

De eerdergenoemde mogelijkheden worden verrijkt door de bijdrage die onze afdeling levert aan de supervisie en uitvoering van diverse internationale pilotstudies, die de basis vormen voor de toekomstige wereldwijde ontwikkeling van het merk Beiersdorf. Onze werknemers komen zodoende al in aanraking met nieuwe technologieën en methodieken voordat deze gangbaar worden op de internationale markt. De toekomst ervaren en uittesten om innovatie aan te sturen.

What is it like to work in Business Controlling at Beiersdorf?