Shopper & Customer Marketing

Onze wereld mag dan steeds digitaler worden, bij Beiersdorf hechten we nog steeds grote waarde aan rechtstreeks contact met de klant en het scheppen van een ideale winkelervaring.
De leden van ons Shopper & Customer Marketing-team zijn experts in het aansturen van de winkelvloer, die steeds meer een platform voor marketing wordt.  Door onze afdeling uit te splitsen naar Promotion, Category Management en Point of Sale activation, kunnen we een hoge service en optimaal gemak bieden aan onze klanten.

Ons jonge, bijzonder betrokken team is gepassioneerd en streeft altijd naar de beste winkelervaring. Deze instelling is in het verleden al zeer succesvol gebleken en vormt de perfecte uitrusting voor toekomstige uitdagingen.
Onze afdeling beschouwt de opkomst van een nieuwe verkoopomgeving als een kans om uit te breiden, niet om te vervangen. Daarom richten we ons op het onderzoeken en testen van nieuwe marketingtechnieken voor de winkelvloer, online én offline. Voor ons staat centraal dat we er zijn voor onze klanten en hen willen inspireren door direct en persoonlijk contact in de winkel.

Wie werkt voor ons Shopper & Customer Marketing-team, komt in aanraking met alle aspecten van dit expertisegebied en bouwt uitgebreide kennis op over de Nederlandse detailhandel. Door de nauwe samenwerking met retailers en zakelijke partners ontwikkelen leden van ons team daarnaast een sterk financieel inzicht, handelsgeest, overtuigingskracht, en ook multidisciplinaire afstemming.