Supply Chain & Procurement

Bij onze Supply Chain draait het om efficiëntie: de juiste producten op het juiste moment. Zo’n perfecte timing bereiken we alleen door effectief te communiceren met de productiecentra en onze retailers en uiterst klantgericht te werken. Ons hele Supply Chain and Procurement Team is daarom elke dag bezig met het realiseren van een optimale afstemming van het internationale businessplan van Beiersdorf op de lokale behoeften in Nederland. Alleen door als team nauw samen te werken kunnen we de resultaten leveren die onze klanten van ons verwachten.

De afdeling Supply Chain and Procurement vormt het hart van ons bedrijf. Vanaf hier wordt alles wat het Sales and Operations-plan vraagt rechtstreeks omgezet in daden. Wat is bedacht bij de commerciële afdelingen wordt realiteit bij onze Supply Chain afdeling.

De huidige marktomgeving is drastisch aan het veranderen, de toekomst wordt gevormd door e-commerce en 'new business'. We willen bij Beiersdorf de consument centraal blijven stellen en willen onze technieken voor internetverkopen dan ook uitbreiden. Dit brengt met zich mee dat we zullen moeten leren om effectieve nieuwe structuren en vormen voor onze Supply Chain te ontwikkelen. Dit is een uitdaging die we in de toekomst maar al te graag zullen aangaan.

Werknemers kunnen zich bij ons vormen en ontwikkelen in efficiënt, effectief en praktisch handelen, maar ook in bedrijfsbreed denken en werken. Onze afdeling laat zien dat kansen zich niet alleen omhoog of omlaag bevinden, maar ook opzij. Door onze vele subafdelingen, zoals Demand Planning, Supply Planning, Customer Service en VAS Planning, bieden we onze werknemers de kans om in elke fase van de toeleveringsketen te werken. Een unieke ervaring die ontwikkeling op professioneel en persoonlijk niveau oplevert.