Ons profiel

Wij zijn huidverzorging

Beiersdorf Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft ongeveer 80 werknemers. Met onze merken NIVEA, NIVEA Men, Labello, Eucerin, 8x4, Hansaplast, Atrix & Dobbeldusch richten wij ons op de behoeften van onze consumenten.

Beiersdorf Nederland is één van de 150 internationale filialen van het cosmeticabedrijf Beiersdorf AG, dat  gevestigd is in Hamburg, Duitsland. Al meer dan 130 jaar zetten we ons beste beentje voor om aan de individuele wensen van onze klanten te voldoen. We staan bekend als de uitvinders van de moderne huidverzorging. We danken ons internationale succes aan onze expertise op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en onze vernieuwende producten en onze sterke merken. Beiersdorfs NIVEA is het grootste merk voor huidverzorging ter wereld*. Andere namen in zijn succesvolle internationale merkportfolio zijn Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4, Hansaplast, Atrix en Dobbeldusch. 

*Bron: Euromonitor International Limited, NIVEA als wereldwijde merknaam in de categorieën Lichaamsverzorging, Gezichtsverzorging en Handverzorging ; in retailwaarde, 2012.

Over Beiersdorf
 • De fundamenten van het bedrijf

  Beiersdorf staat bekend als de uitvinder van de moderne huidverzorging
  Elke werknemer draagt bij tot het succes en de groei van het bedrijf
  Tijdens de ontwikkeling van producten focussen we op lokale kenmerken en de behoeften van de consumenten
  Het merk NIVEA is al meer dan 100 jaar een succes
  We danken ons succes aan vernieuwende producten en sterke merken